woensdag 5 september 2012

September Give Away !!!

Daar is 'ie dan! De september Give Away!

1 probleempje... Ik heb nog geen foto... Maar daar wordt aan gewerkt.
Deze foto mag je gebruiken om een beetje reclame te maken...
En wat zit er in??? 

o   Margriet special “Mooi wonen” oktober 2010
o   Zaadjes van de malva, akelei en vingerhoedskruid (kun je direct zaaien)

o   DIY herinneringen koffer & 2 heerlijke receptkaartjes van Flow

o   Notitieboek van de Hema, maar dan wel à la Snijboon

o   5 muziekenveloppen, 3 sprookjesenveloppen en 2 Happinez enveloppen

o   Zelfgemaakt knopenarmbandje

o   Meetlint voor bij het naaien & een tornmesje

o   Geurboompje voor in de auto

o   knutselpapiertjes, sprookjeskaartjes, lekkere theetjes en een inieminie tuinkabouter!
Maar er zit nóg iets bij... 't is iets met bloemetjes! Kun je 't vinden in deze collage?

Meedoen?
=> Laat een berichtje achter: vertel eens, wat je zou met het pakketje doen als je won?
=> Ben/blijf/wordt volger :-) wees welkom! 
=> Reclame maken mag (foto volgt z.s.m.)
En nu maar duimen allemaal...
Succes!
P.S.: Op mijn give away pagina vind je nog meer weggevers!

29 opmerkingen:

  1. Jeetje wat een pakket zeg!!!!
    Wat ik zou doen als ik je pakket won....dan spring ik een gat in de lucht zodat mijn meisjes zeggen mam waarom doe je zo? Dan laat ik mijn pakketje aan iedereen zien! De Margriet lees ik door op zoek naar inspiratie, de zaadjes mogen mijn meiden gaan zaaien in ons moestuintje, DIY koffer met kaartjes hang ik op in de keuken, het notitieboek gebruik ik voor aantekeningen tips en alle andere inspiratieideeen, in de enveloppen bewaar ik leuke briefjes die mijn dochter schrijft, het knopenarmbandje doe ik natuurlijk om, een meetlint en tornmesje daar kan ik er geen genoeg van hebben in mijn naaihoekje en knutselpapiertjes sprookjeskaartjes en thee combineer ik met een gezellige middag met de meiden terwijl de tuinkabouter toekijkt!!!
    Leuke give-away en jij ook veel succes!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk Riri! Ik doe graag mee. Waarom? Omdat er zoveel leuke dingetjes bij zitten. Ben dop op tijdschriften, tuinieren, armbandjes, alles van Flow, Hema-gek, beginnend naaister en knutselaar. En dat mini kaboutertje dat triggert me enorm, haha! Leuk hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke give-away! Daar doe ik graag voor mee :)
    De zaadjes zouden natuurlijk in de tuin belanden ;)
    Ik ben van België dus het boekje is me niet bekend, maar ik lees graag, dus komt wel in orde :p
    En ik ben verslaafd aan thee ;)
    Voor de rest zou ik gewoon lekker knutselen met al je spullen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw...dat klinkt goed!!! Wat een pakket Riri....
    Ik doe graag mee! Natuurlijk zal ik een link op m'n blog plaatsen zodra je een foto hebt.

    Spannend!!!! X Dinaz ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow wat een boel zeg, daar wil ik wel naar mee dingen en wat ik zou doen als ik het won, ehhh nou eerst een hele tijd naar al dat moois kijken en onderwijl bedenken wat ik er allemaal mee kan doen, heerlijk!!Groetjes Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Eerst en vooral zet ik de potgrond al klaar voor de zaadjes en dan ga ik een goei babbeltje doen met de kabouter, ik kan wel wat tuinhulp gebruiken. De receptenkaarten geef ik door aan iemand in de hoop dat die me dan uitnodigt:-) Het armbandje draag ik dan natuurlijk!! Het snijboonhema boekje zal ik hier waarschijnlijk op m'n plank zetten tot ik het over mijn hart krijg om in t schrijven, mss zet ik er wel ideetjes in die ik in de 'mooi wonen' heb gezien.
    Het tornmesje zou ik liefst van al inkaderen maar helaas zal dat goed van pas komen want nadat ik m'n 5e rokje al elvendertig keer uit elkaar gehaald heb is mijn tornmesje natuurlijk al bot.
    Het geurboompje...euh weet ik nog niet, hangt af van de (boom) geur en de knutselfrutselenvelopjes die kan ik dan gebruiken om snail mail te versturen. Dat is het scenario ongeveer denk ik...oja, eerst nog winnen zeker?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh wat een pakket, thanks voor de tip. Jaaa ik doe ook weer mee :).
    Ik zou het super vinden om te winnen, kaboutertjes vind ik super en sprookjes dingetjes ook, dus ga er zekers weer een of meerdere creatieve dagen van mijn resterende 100 mee vullen. Wie weet komt het kaboutertje wel in mijn elfentuintje terecht óf ergens te show te staan hihi.
    Dat wonen tijdschrift lijkt me geweldig, lekker dromen van ons droomhuis en hoe ik het allemaal zou inrichten. Dus hey daar kan ik dat notitieboekje á la snijboon goed voor gebruiken om mijn droomwensen in op te schrijven!
    En oh een nieuw meetlint kan ik zekers gebruiken en tornmesje komt altijd van passs. Ik wil eindelijk gaan recykleren (na de Elf Fantasy Fair begint de recykleer ronde op diverse blogs, dus wil meer aan mijn naaimachine gaan zitten).
    Zaadjes worden gezaaid, oh kan dat dan nu nog?? Of bewaard voor in de tuin van ons droomhuis to be ;).
    5.55uur pjoenk wakker...engelengetallen vertellen me dat er veel veranderingen aankomen, dus laat die Lotto miljoenen maar komen en daarmee ons droomhuis. Yess I can do it, yess I can :).
    Warme groetjes en knuffels ennuh leuk dat je aan mijn Give Away meedoet!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa ik heb een mooie bloemenslinger ontdekt. Nou ja die is niet te missen hoor ;). Groetjess!

      Verwijderen
  8. Ik doe heel graag mee met deze geweldige give away !!
    Ik zou het pakketje eerst bewonderen en genieten van het gewonnen gevoel, dan zou ik het op mijn dressoirkast leggen en er steeds even naar kijken en aanzitten , dit doe ik ook altijd met mijn gekregen verjaardags kadootjes .
    Daarna zal alles zijn plek krijgen, en zou ik heerlijk met een kop thee en de margriet wonen op de bank zitten relaxen om af en toe even naar buiten te kijken naar de gezaaide zaadjes....

    Groetjes landelieke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. jaaaaa, ik doe zeker mee.
    En waarom? Wat is nu leuker dan post krijgen met een kadootje
    Doi bloemzaadjes wil ik echt heel graag en dat kaboutertje wil echt bij mijn kaboutertjes komen wonen. ( als je ze wilt zien, kijk op mijn blog) Er is zelfs nog een huisje over.
    En ik vindt alles er altijd zo leuk uitzien bij je. Dus ook zonder foto doe ik mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. JO! wat een pakket! en wat een gezellig pakket!

    Ik doe graag mee! en zodra je de foto hebt dan maak ik natuurlijk ook ff reclame.

    Groetjes,
    Thea.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jaaa! Ik doe graag mee! En mocht ik winnen dan zou ik een hele dag besteden om de Margriet special te lezen onder het genot van een lekker theetje. Dan zou ik vriendlief gek maken door weer zaadjes te gaan zaaien en ik zou het weer goed kunnen maken met hem door de recepten van Flow te maken. Ik zou dan in het notitieboekje precies op kunnen schrijven wat ik waar gezaait heb. Ik zou de blits kunnen maken met mijn nieuwe knopen armband en lekker kunnen freubelen met de DIY herinneringenkoffer, de enveloppen en knutselpapiertjes. En op mijn ienieminie balkon zou de tuinkabouter natuurlijk niet misstaan! (ik beloof dat ik goed voor hem zal zorgen) En oja! Dankzij het geurboompje voor in de auto zal niemand ooit nog zeuren dat het ruikt alsof er een paard op de achterbank zit!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ach, ik kom hier door je reactie op de post van Lien en hier worden al direct prijzen uitgedeeld, super! Ik ga je volgen, zal reclame maken en als ik zou winnen zou ik gewoon een verwendag voor mijzelf houden, met al jouw moois!!!
    Liefs Els

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wow, wat geef je veel weg, dat is natuurlijk niet de hoofdreden om mee te doen, maar leuk is het wel. Wat zou ik er mee doen. Met de Margriet special s'morgens een heerlijk kopje thee drinken. Dan begint mijn ochtend al goed. De zaadjes bewaar ik voor volgens jaar. Ik heb een minikasje dus daar zullen ze uiteindelijk in belanden. In het koffertje kunnen mooi de herinneringen uit Schotland. Een notitieboek om leuke ontwerpen in te plakken.
    Het armbandje voor op een komende bruiloft. (niet van mij). En voor al die andere leuke weggevertjes weet ik vast ook nog wel heel veel leuke dingen te bedenken. En nu maar duimen.

    Groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  14. jeetje wat veel en wat een leuke dingen, vind de bloemen slinger ERUG gaaf! evenals de rest wat allemaal niet op te noemen is,allemaal leuke HEBBE dingen:-) ik heb een link op mijn site gezet met de foto die je hebt geplaatst enkel de datum staat er nog niet ( staat bij....volgt :-)).
    lieve groet jenneke
    http://creaties-jenneke.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik doe mee Ik doe mee!!Ik slaak een gilletje als ik win,denken ze hier ook waar heeft ze last van..en dan onder het genot van mijn verjaardags chocolaatjes(denk het niet...vast al opperdepop)ga ik alles bewonderen.
    Plaat een linkje!!Noflike dei.X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. en leuk dat je aan mijn give away meedoet!!!
      http://madibue.blogspot.nl/2012/08/give-away-time.html

      Verwijderen
  16. Wat een leuke spulletjes allemaal!
    Ik doe dan ook graag mee, ben natuurlijk al volger en ik plaats ook een linkje.
    Wat ik zou doen met al die leuke dingen?
    Natuurlijk ze eerst bewonderen, en dan kijken wat ik waar kan gebruiken.
    Enkele voorbeeldjes
    De zaadjes lijken me wel leuk om te gebruiken op school. Dit jaar zijn er op school van mijn jongens workshops, die mogen geleid worden door ouders, eentje is een natuurworkshop, lijkt me wel leuk om samen iets te zaaien en dan te kijken of het lukt natuurlijk.
    Meetlint en tornmesje - kan ik supergoed gebruiken, ik heb het wel al allebei (en zelfs in 2-voud), maar dan nog leg ik het soms ergens waar ik ze niet kan vinden, dus een extra is altijd welkom.
    En zo ben ik zeker dat ik elk dingetje wel een leuke plaats kan geven!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat veel en mooi en leuk!!! IK doe zeker graag mee hoor!
    En als ik win: dan plaats ik dit direct op mijn blog. Als het pakje toekomt dan zal ik toch wel een weekje alle dagen alles nog eens bekijken en genieten... En daarna zal ik zeker alles een bestemming geven en gebruiken...

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen
  18. OOOOOOOOh, wat een superpakket ! En wat een toffe blog heb je, hier word ik met veel plezier volger.
    Ik zou vooral graag die eveloppen gaan gebruiken, ze passen perfect bij de sprookjeskaarten die ik maak.
    PS : bij mij kan je tot vandaag meedoen om een grote lap retrostof te winnen.
    (MaakselsCarlaK.blogspot.be)
    PSS : ik plaats een linkje
    Liefs,
    CarlaK

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Jippie wat een leuke Give Away..ik doe heel graag mee en wat ik zou doen als ik zou winnen...uhm, ik denk dat ik zou doen wat ik altijd doe met iets waar ik héél blij mee ben...ik stal het uit op de kast in m'n werkhoekje, zodat ik er keer..op keer..op keer..even aan kan zitten, het nog even goed kan bekijken er bij kan kwijlen, alvorens ik ga bedenken wat ik er mee ga doen of waar het een plaatsje gaat krijgen. Het is eigenlijk best wel een maf ritueel geloof ik:-))
    Ik plaats een linkje op mijn blog en volgen deed ik je al! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een leuke give-away, ik waag graag een gokje!
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ook ik loot graag mee voor deze gulle give away. Gr. Cilia

    BeantwoordenVerwijderen
  22. oooh wat leuk ik doe graag mee!!!! Ik kwam op je pagina doordat je nu met mijn give away meedoet!! leuk dat je volger bent geworden. Nu ben ik ook volger van jou!!
    http://zibdoes.blogspot.nl/2012/09/give-away-tijd.html

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een leuke give away. Ik wil ook graag mee doen. Ik heb jou blog nu ook helemaal ontdekt leukde dingen plaats je erop.
    Vrolijke Groetjes,
    Annemiek

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hei hei,
    Ik wil ook nog wel graag meedoen met je give-away!!! Ik ben juist volger geworden, heb ook juist je blog ontdekt en heb dus nog veel leeswerk!!!
    Wat ik zou doen met je give-away: Boekje zal steevast in mijn handtas landen, met de enveloppen zou ik andere mensen een leuk kaartje sturen, meetlint en tornmesje spreekt voor zich ofwel geef ik ze aan dochterlief die nu leert naaien... Dus beetje mezelf verwennen en beetje andere mensen gelukkig maken, met vermelding van je blog dan.
    Maren (hoemmelke.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat ik zou doen moest ik dit pakketje winnen. Stil zitten en het niet kunnen vatten dat ik de gelukkige ben geworden van dit hele mooie pakket. Ik zou stiekem ook een traantje weg pinken van al dat mooi's en daarna zou ik beginnen te bellen naar al mijn vriendinnen om het hun te vertellen. Dat zou ik dus doen. En natuurlijk telkens weer van elk ding apart genieten. Het snijboonboekje zou een plaatsje in mijn handtas krijgen, zodat ik zeker ben dat mijn dochters het niet stiekem mee nemen. De knopenarmband zou ik met trots dragen en al mijn vriendinnen jaloers maken. De zaadjes worden bij mijn hobbyhuisje gezaaid en de tuinkabouter wordt er ook bij geplaatst. De receptjes zou ik natuurlijk eens uitproberen, mijn gezin mag toch ook mee genieten van mijn hoofdprijs.
    In de margriet zou ik kijken en leuke idee'tjes op doen terwijl ik geniet van een heerlijk kopje thee. En telkens wannneer ik in de auto kom, zou ik nog eens dat prinsheerlijk gevoel krijgen omdat ik dan weer aan jouw denk.

    Ik heb je blog via via leren kennen en ben onmiddelijk volger geworden. Zo kan ik, wanneer ik eventjes een dipje heb, via jouw blog weer een heerlijk gevoel krijgen. Waarvoor dank.

    Trouwens ik zag een bloemenkrans, waar je echt niet om heen kan kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. O dank je wel..je hebt me nog even op je Give Away gewezen..ik deed nog niet eens mee; had m helemaal niet gezien (vast op vakantie).
    Je Give Away is wel een super pakket hoor!!!Die wil ik dolgraag winnen..wat een leuke en lieve hebbedingen heb je erin gedaan. Een echt herfstverwenpakket..en aangezien ik bijna jarig ben ..en kadootjes genoeg krijg(hoop ik;))..ga ik het pakket (als ik m natuurlijk win) weggeven (met wel een beetje pijn in mijn hart) aan mijn zusje die een flinke oppepper kan gebruiken. Een goede reden ook om haar eens extra op te zoeken én dan gezellig samen het pakketje open te maken..geniet ik toch een beetje mee.
    Natuurlijk maak ik reclame op mijn blog..en blijf hier zeker terug komen! Veel plezier met je actie.Hij is erg leuk en origineel.

    BeantwoordenVerwijderen