maandag 25 juni 2012

Purple rain

    

Eerst maar even over PURPLE:
Paars, paarser, paarst. Clematissen bij mijn ouders in de tuin en bij mezelf thuis. Wat me opviel was; hoe lichter de bloem, hoe donkerder het hart. Wel bijzonder dus! En er staan nog veel meer mooie roze en paarse bloemen in de bloei. Geraniums, lobelia, campanula, verbena, petunia, lavendel, pioenen (al is dat wel zo'n beetje over nu) en rozen natuurlijk...Maar dan even over de RAIN:
Die régen... We hebben hier zeker 30mm gehad de afgelopen dagen. En da's niet handig als je met de tuin bezig wilt. Dus werd er vrijdag in de zon wel het e.e.a. gedaan. Schoonvader zette 2 nieuwe ruitjes in ons tuinhuisje en bouwt van de week een nieuwe deur. Verder haalden we de steentjes van een terrasje en een pad eruit, zodat dit stuk van de week gefreest kan worden en er volgende week graszoden kunnen worden gelegd... Maar ja, toen barstte de hemel open en zie daar:


---   zucht   ---

Misschien vond moedertje Natuur het een beter plan om een vijver aan te leggen? Tsja... 

3 opmerkingen:

 1. Wauw, mooi al die tinten paars!
  En tsja, de natuur gaat gewoon haar eigen gang,
  of je nu een vijver wil of niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel leuk hoor een vijver. Paar visjes erin. Maar op deze plek misschien niet zo heel handig. Vanmiddag was het hier alweer wat beter. Het zonnetje scheen lekker en door al die regen de laatste tijd was het onkruid best gegroeid. Daar eerst maar eens korte metten mee gemaakt. Nee, dan die clematissen en andere paarse bloemen. Prachtig zijn ze.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik word inderdaad blijer van je paarse bloemen dan van de regenfoto's. Voorlopig genoeg regen gezien hier! Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen