dinsdag 29 mei 2012

Van Alles En Nog Wat

Wow, wat een weekje! Druk gehad met van alles...
Chaos in m'n hoofd, dus vast een rommerlig blogbericht dit keer...

Eerst maar het Hemelvaartweekend, met het hokje annex overkapping achter in onze tuin. Gelukkig was het skelet van het originele hokje goed genoeg om te laten staan. Een nieuw dak en overkapping; dat kwam zo goed als af. Er moeten alleen nog nieuwe gootjes aan en het witte gedeelte moet geverfd worden en het dak moet nog afgewerkt worden en... Zoals ik eerder al zei: er is een stappenplan en dat is nog lang niet af! Zover zijn de mannen gekomen:
 
En nu dus nog de schutting aanpassen, het pad verleggen, de borders aanpassen, het terras herstraten...

Maar er is natuurlijk veel meer gebeurd. Zo heb ik o.a. mijn 3e 10-jarig jubileum gevierd ;-) !! Met alle lieve familie en vrienden. Helaas was het vorig weekend nog wat minder warm dan afgelopen week, dus het grootste gedeelte hebben we binnen gezeten, met heerlijke hapjes! Op mijn eigenlijke geboortedag was het wél prachtig weer. Dat leverde het volgende plaatje op:

Ook is het hier inmiddels enorm droog, want al een tijdje is er geen neerslag gevallen. Gisteren hadden we zeemist; het leek net alsof het tegen zonsondergang stuifregende of dat er brandwolken door de straat waaiden... Best eng! Een paar dagen ervoor zagen we dit:
 

En de tuin begint te groeien en bloeien, en niet alleen de onze; ook die van onze ouders wordt mooier en mooier, met de akelei als mijn persoonlijke topfavoriet!
 

En nu hopen dat ik van de week eens toe kom aan andere belangrijke en leuke dingen!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten