maandag 24 juni 2013

Woei!

Dat is altijd de tekst van Tommy in Sesamstraat, als hij in licht euforische
stemming is. Ja, en het past ook wel bij mijn staat van doen vandaag...
Dit belooft nu al een warrig bericht te worden!  
 
 
 
*********
 
 
1) MIJN CAMERA IS EINDELIJK WEER THUIS!!!
 
Met een beetje overredingskracht is er 'haast' mee gemaakt door de plaatselijke fotograaf, waarvoor dank... Ik breng hem er alleen nooit weer heen! Mits ik een reserve-body kan krijgen of inmiddels bij elkaar heb gespaard... Dromen mag toch hé?
 
 
*********
 
 
2) IK HEB GEWONNEN!!!
 
Ik doe niet zo heel vaak meer mee aan give away's (sorry als ik nog niet aan die van jullie meedoe; ik doe m'n best alles bij te houden), en dus des te leuker dat ik er toch een gewonnen heb! En wel deze... Leuk hé? Kan ik heerlijk knutselen op vakantie, mocht het weer minder mooi zijn (lees; niet veel veranderen ten opzichte van nu)... Deze blog/site raadpleeg ik trouwens wekelijks voor een gezonde portie inspiratie! Écht even kijken dus.
 
 
*********
 
 
3) DE NIEUWE KEUKEN KOMT ER AAN!!!
 
Afgelopen zaterdag maakten vriendlief en schoonvader een begin met het slopen van onze keuken. De bovenkastjes en koelkast-die-stuk-was-kast zijn eruit. Resultaat (op een volle aanhanger en stof na) is dat we nu al meer licht in de keuken hebben! En dan in te denken dat hij 2x zo lang wordt (naar de raamkant toe, dus super veel lichter) en géén bovenkastjes meer! Héérlijk! Nog 3 weekjes en het is af... Wow.
 
 
 
 
*********
 
 
4) ONS HUIS
 
Met de tuin die vorig jaar al op de schop ging en waar nog wat kleine dingen moeten worden aangepakt (ja, ik heb nog steeds het hokje niet geverfd! iets met dat 't maar geen mooi weer wil worden), de keuken die nu aangepakt wordt, maakten we meer plannen... Vanwege de afvoer en andere leidingen krijgt boven de kleinste slaapkamer een voorzetwandje. "Oké", sprak ik tegen vriendlief, "maar is het dan wat om dat bureau naar boven te doen?" Dat staat er vrij werkeloos bij namelijk. En toen kwamen we op het lumineuze idee dat we de zolderkamer om gaan turnen naar knutsel-/werk-/hobby-/studio- kamer! Ja, dus kantoor, hobbyhoek en mini fotostudio daar en op de 1e verdieping hebben we 2 kamers over! (logeerkamer met kasten en de 3e? eerst voor z'n sportspullen). De makelaar belde ook en we hebben besloten het te koop bord maar even weg te halen...
 
 
*********
 
 
5) EN DAN...
 
En verder ben ik druk in m'n hoofd; op zoek naar werk, allemaal kleine dingen regelen, expositie voorbereiden, visitekaartjes voor paps maken, huis opruimen, even bij Moos en m'n paps langs gister (waarvan jullie de hartelijke groeten kregen, dames!) en dan nog blogs lezen! Ik heb wel besloten om enkele blogs die ik in m'n leeslijst heb staan, maar die nooit even langs komen piepen te verwijderen uit de leeslijst, want ik wordt er soms een beetje kriegel van dat ik berichten mis van mensen die mij wel volgen en reageren! Da's niet de bedoeling en zó kan ik niet alles van jullie volgen, wat ik wel graag wil, dus eigenlijk een beetje een schoonmaak. Ik denk dat het wel begrijpelijk is, toch? Anders wordt het écht 'woei' in mijn hoofd...
 
 
*********
 
Allemaal een mooie week toegewenst!

11 opmerkingen:

 1. Fijne week lieverd, woei woei!!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 1. Wat heerlijk dat je je eigen camera weer hebt! Kun je weer naar hartelust fotograferen!
  2. Woei!! Wat een gave site! Ben ze ook direct gaan volgen haha
  3. GAAF! Ben benieuwd naar het eindresultaat!
  4. Wat een zegen, gewoon een echte knutsel-/werk-/hobby-/studio- kamer!
  5. Lijkt me heel begrijpelijk dat je je leeslijst zo nu en dan even 'opschoont'. Denk dat heel veel blogsters dat zo doen. Ik in ieder geval wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een fijne woei week zeg!
  Je bent goed bezig meid! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Woei inderdaad! Fijn dat je je camera weer terug hebt. Altijd irritant als zoiets lang duurt. En heerlijk een nieuwe keuken! En hobby/werk kamer klinkt ook goed. Ja, ik snap de woei wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei oei woei!!!!!

  Een hele fijne week meisie!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi,
  Bedankt voor je berichtje op mijn blog, leuk dat je meedoet aan mijn Give Away!
  Liefs,
  Lianne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn om te horen dat mijn post voor je Moos goed is aangekomen.
  Ja die koekjes moet je echt proberen hoor die zijn waanzinnig lekker. Ik had nog nooit koekjes gebakken, maar ik heb nu bijna de neiging om ze iedere week te bakken whahaha ;).
  Jij ook een hele mooie week toegewenst! Warme groetjes en knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hoor het Tommy al weer helemaal zeggen :-) Woei! En fijn bericht, vooral puntje 1 en 2. 3 lijkt me fantastisch goed te komen net als puntje 4. En ja 5, ik ben er ook mee bezig, het wordt anders TE :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ken je de Angry birds woei? Die had ik even als berichttoon op m'n telefoon. Ben snel weer terug gegaan naar het standaard vogelfluitje ;)

  Je keuken ziet er op papier prachtig uit! Je laat ons toch wel foto's zien van het eindresultaat?

  BeantwoordenVerwijderen